Reduceri! Teste sarcina tip banda Mareste

Teste sarcina tip banda

Produs nou

Ambalare: 1 bucata

Mai multe detalii

CUMPARA VEI AVEA PRETUL ECONOMISESTI
50 1,35 Lei Pana la 7,50 Lei

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Acest articol a fost vândut

140
ori

COMANDA TELEFONIC: 0764.837.615

COMANDA PRIN MAIL: office@medaz.ro

1,50 Lei cu TVA

1,26 Lei Fara TVA

PRIMA

Informatii

Teste sarcina tip banda

Caracteristici:

Test pentru depistarea sarcinii. Acesta este realizat in asa fel incat sa depisteze hormonul HCG, eliberat de placenta imediat dupa implantarea embrionului in uter. Acest hormon se elimina in urina femeii insarcinate. Pentru orice moment al zilei. Precizie 99%.

Aplicatii medicale: pentru depistarea sarcinii

Instructiuni de folosire:

Colectati urina intr-un recipient uscat si curat. Folositi testul imediat. Scoateti testul din saculetul de folie, chiar inainte de momentul utilizarii. Introduceti testul in recipientul cu urina, cu varful sagetii in jos. Nu introduceti testul mai sus de inscriptia MAX. Dupa minim 15 secunde, scoateti testul si asejati-l pe o suprafata intinsa, non-absorbanta. Testul poate fi lasat si in recipient cu conditia sa nu fie introdus mai sus de linia cu inscriptia MAX. In momentul in caretestul incepe sa functioneze, veti observa un lichid de culoare resu deschis, inaintand de-a lungul suprafetei de citire. Rezultatul testului trebuie citit in decurs de 5 minute. Nu cititi rezultatul testului dupa mai mult de 10 minute.

Cum se citesc rezultatele:

Negativ: linia de control ("C") apare in fereastra de test dar linia de test nu este vizibila.
Pozitiv: doua linii roz sunt vizibile. Intensitatea culorii liniei de test ("T") poate fi mai mica decat cea a liniei de control; acesta este un rezultat pozitiv.
Invalid: testul este invalid daca linia de control nu este vizibila in 5 minute.Testul nu a functionat sau procedura de test nu a fost urmarita intocmai. Verificati procedura de testare si repetati testul.

Perioada Valabilitate: 3 ani

Depozitare: in locuri racoroase si uscate, departe de umezeala si surse de caldura

- T(min-max): 5-40°C
- Umiditate max: 70%

 • Recenzii
 • Scrie o recenzie

  Teste sarcina tip banda

  Teste sarcina tip banda

  Ambalare: 1 bucata

  8 alte produse in aceeasi categorie:

  - Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile de mai sus inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

  - Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

  - Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

  Follow us on Facebook