Teste sarcina tip caseta

Produs nou

Ambalare: 1 set ( caseta test + pipeta )

Mai multe detalii

CUMPARA VEI AVEA PRETUL ECONOMISESTI
50 1,53 Lei Pana la 8,51 Lei

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Acest articol a fost vândut

88
ori

COMANDA TELEFONIC: 0764.837.615

COMANDA PRIN MAIL: office@medaz.ro

1,70 Lei cu TVA

1,43 Lei Fara TVA

PRIMA

Informatii

Teste sarcina tip caseta

 • Test Sarcina HCG urina Prima, caseta, pipeta: test de sarcina rapid, performant, ce identifica hormonul de sarcina HCG (gonadotrofina corionica umana) in probele de urina. Este usor de utilizat si poate fi facut in orice perioada a zilei. Pentru o acuratete cat mai mare, se recomanda a fi efectuat la cel putin 10 zile dupa contactul sexual posibil fertilizant. Fiecare test este ambalat in materiale de calitate pentru transportul, manevrarea si depozitarea in conditii de siguranta. 
 • Recenzii
 • Scrie o recenzie

  Teste sarcina tip caseta

  Teste sarcina tip caseta

  Ambalare: 1 set ( caseta test + pipeta )

  8 alte produse in aceeasi categorie:

  - Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile de mai sus inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

  - Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

  - Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

  Follow us on Facebook